Baggeren & Groenvoorziening

 

Backoffice De Heer Land en Water

Welkom op de website van De Heer Land en Water

De Heer land en water is een gezond groeiende onderneming met een echte no-nonsense mentaliteit.

De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van baggerwerken en groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van bermen, watergangen, gazons, beschoeiingen, beplantingen en bomen, het rooien en snoeien van bomen en grondwerken.

Ook het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen, beschoeiingen en damwand worden door het bedrijf uitgevoerd.

De werkzaamheden worden vooral uitgevoerd voor diverse overheidsinstellingen, o.a. provincies, gemeenten, waterschappen en natuur- en recreatieschappen. Daarnaast worden er projecten uitgevoerd voor bedrijven (o.a. hoofdaannemers en diverse instellingen)

De Heer land en water is al ruim 25 jaar werkzaam in Midden en West Nederland. Deze jarenlange ervaring en ca. 80 gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor een goede kwaliteit van uit te voeren werkzaamheden.

Om de veiligheid en de kwaliteit te waarborgen is het bedrijf VCA**, ISO 9001, SIKB BRL 7000 en Groenkeur gecertificeerd.

Wij zijn ook voor FSC en de CO2 prestatieladder trede 5 gecertificeerd.

Tevens is de Heer land en water een door SBW, Aequor en IBKI Erkend Leerbedrijf.

Het bedrijf is sterk gemechaniseerd en heeft de beschikking over een zeer uitgebreid machinepark, zoals diverse soorten vrachtwagens, graafmachines, bagger- en maaiboten, gazonmaaiers, tractoren (met een breed scala aan aanbouwwerktuigen op het gebied van berm-, en slootonderhoud, versnipperaars en grondbewerkingsmachines (frezen, kilveren, rotoreggen, inzaaien)

Kortom: De Heer land en water streeft ernaar om nu en in de toekomst in te spelen op de wensen en behoeften van bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

debug: